Over bestedigitalefotocamera.nl

Bent u al enige tijd op zoek naar de ideale fotocamera maar weet u niet waar u op moet letten zodat u de beste keuze maakt? Bestedigitalefotocamera.nl probeert u de handvaten te geven om op basis van uw wensen en budget een bewuste keuze te maken. Regelmatig zult u op deze website nieuwe artikelen tegenkomen die een specifiek aspect van een fototoestel belichten waarmee u doeltreffender op zoek kun gaan naar die ene camera die bij u past!

Bent u fotograaf?

Help ons mee om het beste uit deze website te halen. Uw kennis van digitale fototoestellen kan een ander helpen bij het maken van de juiste beslissing. Heeft u tips of wilt u een review van uw favoriete camera plaatsen op onze website, stuur uw artikelen dan naar sbrink@hotmail.nl. Uw logo, website en foto’s zijn daarbij van harte welkom. Voor het sturen van een review kunt u gebruik maken van het review formulier.

Tot uw dienst

Mijn naam is Stefan Brink. In mijn vrije tijd tracht ik deze website naar beste kunnen te beheren. Naast eigen artikelen worden op dit blog artikelen van meewerkende fotografen gepubliceerd. Heeft u vragen en/of opmerkingen over bestedigitalefotografie.nl stuur uw bericht naar sbrink@hotmail.nl.

Go to Top